Στην Ελλάδα ο Οζντόεφ (gallery & vid)

Στην Ελλάδα ο Οζντόεφ (gallery & vid)

Sportal newsroom 20:31 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 06.08.2023

Το πόδι του στην Ελλάδα πάτησε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ ενισχύεται με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή και αυτός ακούει στο όνομα Μαγκομέντ Οζντόεφ. O Ρώσος χαφ έφτασε το βράδυ της Κυριακής (8/6) στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», προκειμένου να ολοκληρώσει τυπικά τη συμφωνία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Ο Οζντόεφ στη Θεσσαλονίκη

Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 ετών. Ο Ρώσος χαφ μάλιστα έκλεισε στον Δικέφαλο ως ελεύθερος από την Φατίχ Καραγκιουμρούκ. Ο λόγος που άργησε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ήταν πως έπρεπε να τακτοποιήσει κάποια θέματα αναφορικά με την βίζα του, για να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. 

Ο Οζντόεφ το πρωί της Δευτέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον κάνει και τυπικά παίκτη του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, δεδομένου πως ο έμπειρος μέσος ακολούθησε όλη την προετοιμασία της Φατίχ Καραγκιουμρούκ, ενώ αγωνίστηκε και στα τελευταία φιλικά παιχνίδι, ο δείκτης ετοιμότητας του είναι υψηλός και δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί εντός λίστας για τους αγώνες του Δικεφάλου με τη Χάιντουκ

 Άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» έχουν το δικαίωμα δύο αλλαγών 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα που θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στο Σπλιτ της Κροατίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.