ΠΑΟΚ: Πρόστιμο και κίνδυνος για τη Θύρα 4

Τούμπα

i

©intime

ΠΑΟΚ: Πρόστιμο και κίνδυνος για τη Θύρα 4

Η UEFA τιμώρησε με βαριά καμπάνα τον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από την UEFA αναφορικά με το πρώτο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Πιο συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει τους «ασπρόμαυρους» για το παιχνίδι της Τούμπας με πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή η τιμωρία, καθώς η UEFA στην ποινή προβλέπει και «κλείσιμο» της Θύρας 4 για έναν αγώνα, αλλά αυτό είναι με αναστολή δύο ετών.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι κεφάλαιο αλλά και... πονοκέφαλος για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

10:50 - 04.08.2023

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι κεφάλαιο αλλά και... πονοκέφαλος για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ

Κομβικός στο πλάνο Λουτσέσκου ο Αουγκούστο αλλά και... σεσημασμένος καρτάκιας, αποτελεί κεφάλαιο αλλά και «πονοκέφαλο» στις αξιώσεις του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, τη στιγμή που η Ναντ δεν τον βγάζει από τη μεταγραφική της λίστα.

Ο λόγος αυτής της ποινής είναι η ρίψη αντικειμένων, η χρήση λέιζερ, τα πυροτεχνήματα και τα υβριστικά πανό. Οπότε όπως γίνεται κατανoητό, όποιος υποπέσει στην παραμικρή παράβαση στο ματς με την Χάιντουκ θα είναι υπόλογος και για το μερικό κλείσιμο του γηπέδου.

Eπίσης, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία απέστειλε έγγραφο στον Δικέφαλο και τη Χάιντουκ, ενημερώνοντας πως τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν μόνο με την παρουσία φίλων των γηπεδούχων, για λόγους ασφαλείας. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Σπλιτ (10/8)χωρίς την υποστήριξη των φίλων του, ενώ το ίδιο θα ισχύει για για τη Χάιντουκ στη ρεβάνς της Τούμπας, μια εβδομάδα αργότερα (17/8).