Τα τυπικά για Οζντόεφ - Έρχεται Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

© Instagram

Τα τυπικά για Οζντόεφ - Έρχεται Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:10 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 04.08.2023

Happy end θα έχει όπως όλα δείχνουν το σίριαλ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Οζντόεφ, με τον Ρώσο μέσο να έρχεται Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ρώσος μέσος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Το οικονομικό θέμα που είχε προκύψει με την ομάδα του παίκτη, την Καραγκιουμρούκ λύθηκε κι έτσι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Η μεταγραφή έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Οζντόεφ να παίρνει βίζα και να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά συμβόλαιο για 2+1 έτη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά μία αξιόπιστη λύση για τον χώρο του κέντρου και ο Ρώσος μέσος μοιάζει η κατάλληλη περίπτωση.

Ποιος είναι ο Οζντόεφ

Την περασμένη σεζόν, ο Οζντόεφ φόρεσε τη φανέλα της Καραγκιουμρούκ και μέτρησε πέντε γκολ κι έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχασε μόλις τρία ματς στο πρωτάθλημα λόγω καρτών. Σε ότι αφορά τη θέση του, ο 30χρονος Ρώσος μπορεί να παίξει τόσο ως «οκτάρι», όσο και ως «δεκάρι», δίνοντας έτσι μία έξτρα λύση στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου σε περίπτωση απόκτησής του.

Με την ομάδα της Τουρκίας έχει συμβόλαιο έως το 2024 και πλέον δείχνει να βρίσκεται στην πιο ώριμη αγωνιστικά φάση της καριέρας του. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Οζντόεφ το πέρασε στη χώρα του, με θητεία σε Λοκομοτίβ Μόσχας, Ρουμπίν Καζάν, Άκματ Γκρόζνι και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενώ μετράει και 35 συμμετοχές με 4 γκολ για το εθνόσημο.