Θρομβώσεις λόγω Covid ο Νάρεϊ - To διάστημα της απουσίας του

Κάλεντ Νάρεϊ

i

©Intime

Θρομβώσεις λόγω Covid ο Νάρεϊ - To διάστημα της απουσίας του

Sportal newsroom 11:44 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 19.04.2023

Εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο Κάλεντ Νάρεϊ, όπως ενημέρωσε κι επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γερμάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Κάλεντ Νάρεϊ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Ετσι, ο Νάρεϊ θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων. Ο 28χρονος εξτρέμ αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του αφού ολοκληρώσει και τις υπόλοιπες προληπτικές εξετάσεις που προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Γερμανός λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και τον υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων».