ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ενόψει Παναθηναϊκού ο Ελ Καντουρί!

Ελ Καντουρί

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ενόψει Παναθηναϊκού ο Ελ Καντουρί!

Μάνος Τσαλγατίδης 15:22 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 23.04.2023

Ο Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη 19 Απριλίου και δήλωσε παρόν ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ένα ευχάριστο νέο είχε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά και έτσι είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Θυμίζουμε πως ο Μαροκινός αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Βόλο, με την πρώτη εκτίμηση να μιλά για θλάση πρώτου βαθμού και στη συνέχεια οι εξετάσεις του ωστόσο βγήκαν καθαρές, οπότε με διαχείριση κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις ενοχλήσεις. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής και το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση της Τετάρτης (19.04) αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες ξεκίνησαν τη δουλειά με προθέρμανση μέσα από διάφορες ασκήσεις, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και στο τελευταίο μέρος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσο το ένα δούλευε στην επιθετική τακτική και την ανάπτυξη, το άλλο έπαιζε δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε , Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.

Την Πέμπτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.