ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την πρόκριση!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την πρόκριση!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:49 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 17.08.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει μαζί του, όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα κόντρα στη Χάιντουκ.

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Χάιντουκ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Έτοιμοι για έναν ακόμα τελικό. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (16.08).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη δεύτερη μάχη με τους Κροάτες ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.To ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό για μία ακόμα μέρα, έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα.

Σπουδαία νέα για τον ΠΑΟΚ: Στον Άγιαξ ο Άκπομ και με το «10» στη φανέλα - Το ποσό που παίρνουν οι Θεσσαλονικείς
REST OF THE WORLD

18:48 - 16.08.2023

Σπουδαία νέα για τον ΠΑΟΚ: Στον Άγιαξ ο Άκπομ και με το «10» στη φανέλα - Το ποσό που παίρνουν οι Θεσσαλονικείς

Την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Άγιαξ, με τον 27χρονο Άγγλο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο 10.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας , Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».