Xωρίς Κουλιεράκη και Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Κουλιεράκης

i

© Intime

Xωρίς Κουλιεράκη και Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Κωνσταντίνος Ζήκος 16:06 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 21.10.2023

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες να παραμένουν εκτός.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή (22/10, 18:30), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το πρωί του Σαββάτου (21.10). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις

Ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: 

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 21.10.2023

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας

Ο Ατρόμητος αποτελεί παραδοσιακά ένα «σκληρό καρύδι» για τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2/6 στις τελευταίες τρεις σεζόν δείχνει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κετζιόρα, Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα .