ΠΑΟΚ: Η επίσκεψη του μικρού ήρωα Σωκράτη στην Τούμπα (vid)
i

Ο μικρός Σωκράτης / © PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η επίσκεψη του μικρού ήρωα Σωκράτη στην Τούμπα (vid)

Sportal newsroom 19:57 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 19.02.2023

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με μία ξεχωριστή παρουσία, καθώς ο μικρός Σωκράτης έδωσε το παρών στην Τούμπα και γνώρισε τους παίκτες του Δικεφάλου.

Ο μικρός Σωκράτης έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Ο Σωκράτης πάλεψε με τον όγκο στην παρεγκεφαλίτιδα, όμως βγήκε νικητής, καθώς μετά από πολλές χημειοθεραπείες είναι πλέον καλά.

Χθες (18/2) βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και γνώρισε από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δίνει ένα φοβερό βίντεο στη δημοσιότητα.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Ο Σωκράτης πάλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον πιο δύσκολο εχθρό και τον νίκησε. Οι εξετάσεις έδειξαν όγκο στην παρεγκεφαλίτιδα. Δύο χειρουργία, πολλές χημειοθεραπείες, αστείρευτη δίψα για ζωή, απύθεμνο θάρρος κι όλα πλέον είναι καλά.

Ο Σωκράτης αναρρώνει κι ήθελε πολύ να έρθει και να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας. Η ευχή του πραγματοποιήθηκε και πλέον είναι μέλος της οικογένειάς μας!

Ο νέος μας φίλος ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, ξεναγήθηκε στος χώρους του σταδίου, γνώρισε τους παίκτες, πήρε δώρο μία φανέλα με το όνομά του, έβαλε πολλά γκολ και το διασκέδασε με την ψυχή του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του PAOK TV και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».