ΠΑΟΚ: Η ερώτηση Γκαμπιαντίνι σε Ελ Καντουρί!

Μανόλο Γκαμπιαντίνι

i

©instagram/manologabbiadini

ΠΑΟΚ: Η ερώτηση Γκαμπιαντίνι σε Ελ Καντουρί!

Μάνος Τσαλγατίδης 09:42 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 18.06.2023

Ο Ιταλός θέλησε να μάθει για τον ΠΑΟΚ και μίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Νάπολι, Ομάρ Ελ Καντουρί

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται σε επαφές μαζί του, προκειμένου να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Ο Ιταλός επιθυμεί κλειστό τριετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στο ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ο 31χρονος φορ με θητεία σε Γιουβέντους και Νάπολι άρχισε να κάνει ερωτήσεις αναφορικά με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του, Ομάρ Ελ Καντουρί που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Δικέφαλο, προκειμένου να μάθει για τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του ο Μαροκινός είπε τα καλύτερα τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός και ο Μαροκινός αγωνίστηκαν μαζί για δύο χρόνια με τη φανέλα της Νάπολι (από το 2015 έως και το 2017) και μέχρι και σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις.

Πάντως, στην Ιταλία βάζουν στον κόλπο για την απόκτηση του και την Κάλιαρι.Στα ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρεται: «Ανάμεσα στους πιθανούς υποψήφιους για την Κάλιαρι θα μπορούσε να είναι και ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Τον επιθετικό αναζητούν δύο σύλλογοι: ο ΠΑΟΚ και η Κάλιαρι. Το στέλεχος της ομάδας της Σαρδηνίας, ο Ζατσαρόνι δήλωσε στο Cagliari.net:

«Υπάρχουν φήμες γύρω που οδηγούν στον Γκαμπιαντίνι. Θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα λύση. Ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία κι ο Ρανιέρι τον ξέρει καλά. Εξάλλου, σίγουρα δεν βλέπω τον Γκαμπιαντίνι στη Serie B. Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά την τελευταία σεζόν έμεινε σχεδόν άθικτος και συνολικά ήταν ένα από τα πιο θετικά στοιχεία στη σίγουρα όχι ευτυχισμένη χρονιά του Σαμπντόρια».