Επίσημο: Παίκτης της Ναντ ο Αουγκούστο - Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
i

© Twitter / FC Nantes

Επίσημο: Παίκτης της Ναντ ο Αουγκούστο - Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 17:31 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 12.08.2023

Η Ναντ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Βραζιλιάνο για την προσφορά του.

Παίκτης της Ναντ -και με κάθε επισημότητα πλέον- είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ο Αουγκούστο πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο ΠΑΟΚ εισέπραξε το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ διατήρησε και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Χρήματα έβαλε στα ταμεία της και η Κορίνθιανς.

Έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια στον Δικέφαλο του βορρά, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 12 γκολ και 9 ασίστ σε 126 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Ντόουγκλας Αουγκούστο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην Ναντ.

Ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2019. Έπαιξε σε 126 ματς, σκόραρε 12 φορές, μοίρασε εννιά ασίστ, κατέκτησε ένα κύπελλο Ελλάδος και έφτασε μέχρι τους 8 του UEFA Conference League 2021-22 με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η παρουσία του Brazilero στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».