ΠΑΟΚ: Η παραπληροφόρηση των Τούρκων και ο Κουλιεράκης
i

Κουλιεράκης / © Intime

ΠΑΟΚ: Η παραπληροφόρηση των Τούρκων και ο Κουλιεράκης

Τουρκικά σενάρια ήθελαν την Φενέρμπαχτσε να έχει καταθέσει πρόταση στον «Δικέφαλο» για τον Κουλιεράκη. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριζαν ότι δεν έχει υπάρξει καμία «ενόχληση» από τον τουρκικό σύλλογο για τον διεθνή στόπερ.

Tούρκος δημοσιογράφος σήκωσε σκόνη με τουίτ του, καθώς ανέφερε πως η Φενέρμπαχτσε όχι μόνο κοιτά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αλλά κατέθεσε και πρόταση για τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο.

Ο δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα μιλά πλέον και με νούμερα, υποστηρίζοντας πως η Φενέρμπαχτσε προσέφερε στον Δικέφαλο ένα ποσό της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, ο ΠΑΟΚ αποκρίθηκε ότι θέλει δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο τουρκικός σύλλογος όχι μόνο δεν ρώτησε για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατέθεσε και επίσημη πρόταση.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν περνάνε απαρατήρητες στην Ευρώπη. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ έχει κερδίσει επάξια τη θέση του βασικού στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας καταγράψει 11 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα» τη φετινή σεζόν.

Φυσικά. αρκετοί είναι οι σύλλογοι που τον παρακολουθούν, αλλά έως τώρα δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση.