Κοντά σε συμφωνία για Μουργκ ΠΑΟΚ-ΑΠΟΕΛ!
i

Τόμας Μουργκ/©Intime

Κοντά σε συμφωνία για Μουργκ ΠΑΟΚ-ΑΠΟΕΛ!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ με τη μορφή δανεισμού.

Tις προηγούμενες ημέρες το ΑΠΟΕΛ έδειξε το ενδιαφέρον του για τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό, Τόμας Μουργκ

Οι Κύπριοι, μετά τον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες στον ώμο έψαχναν παίκτη για να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση και κατέληξαν στον παίκτη του ΠΑΟΚ. 

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα το θέμα να είχε μείνει μόνο σε φιλολογικό ενδιαφέρον από την πλευρά των Κυπρίων, αλλά πλέον το θέμα της παραχώρησης του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού του Δικεφάλου στην ομάδα από τη Μεγαλόνησο πλέον είναι αρκετά προχωρημένο, καθώς οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις και αυτές είναι σε πολύ καλό στάδιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ συζητούν για τον δανεισμό του Μουργκ. Μάλιστα, στη συμφωνία θα μπει και οψιόν αγοράς! 

Με τα τωρινά δεδομένα ο 28χρονος είναι κοντά στη μετακόμιση του στην Κύπρο. Άλλωστε ήταν γνωστό τόσο στον ίδιο τον παίκτη, όσο και στην αγορά πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται και παραχωρείται. 

Αυτό σε συνδυασμό με τις καλές του εμφανίσεις στην Κύπρο και τον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες έκαναν το ΑΠΟΕΛ να ενδιαφερθεί για αυτόν. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Μουργκ πλέον είναι θετικός να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα (το καλοκαίρι είχε απορρίψει την Πάφο), αφού κατάλαβε πως η άλλη του εναλλακτική είναι να βλέπει τα παιχνίδια από την κερκίδα, μιας και δεν υπολογιζόταν από τον Ράζβαν Λουτσέσκου