Κρούση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Νάρεϊ κι επιβεβαίωση από τον ατζέντη του

Κρούση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Νάρεϊ κι επιβεβαίωση από τον ατζέντη του

Sportal newsroom 21:15 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 02.07.2023

Στη Ρωσία υποστηρίζουν ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει βάλει στο μάτι τον Κάλεντ Νάρεϊ του ΠΑΟΚ.

Στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρωσίας.

Οι Ρώσοι, μάλιστα, φιλοξενούν και δηλώσεις του 28χρονου Γερμανού εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Ο Ερσίν Ακάν είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κάλεντ Νάρεϊ ίσως καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ. Αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις; Ας πούμε απλά ότι οι δύο σύλλογοι επικοινωνούν μεταξύ τους».

Ο Νάρεϊ να θυμίσουμε ότι τη σεζόν που πέρασε είχε 27 συμμετοχές, 7 γκολ και 9 ασίστ με τον ΠΑΟΚ, αλλά λόγω επιπλοκές από τον κορονοϊό απουσίασε στα playoffs και φάνηκε γυμνή η ομάδα, όπως και στον τελικό. Ο Νάρεϊ, παράλληλα, ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ο πολυτιμότερος της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόθεση να πουλήσει, ειδικά πριν τα ευρωπαϊκά ματς, έναν από τους πιο ποιοτικούς τους παίκτες. Εκτός κι αν πέσουν στο τραπέζι τρομερά ποσά από τους Ρώσους…

Ο Τροστ-Έκονγκ

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ φουλάρει για την ενίσχυσή του. Ο Δικέφαλος του βορρά έφτασε στην πρώτη του μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν, αφού ήρθε σε συμφωνία τόσο με τη Γουότφορντ για την απόκτηση του 30χρονου Νιγηριανού στόπερ Τροστ-Έκονγκ, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη. Οι ετήσιες απολαβές του έμπειρου παίκτη θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» στην αγγλική ομάδα θα καταβάλουν λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ήταν δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν στην αναζήτηση στόπερ, όμως δεν ήταν γνωστό ότι δούλευαν τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να πετύχουν το deal. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η άφιξη του Τροστ-Έκονγκ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνέδεαν τον Παναθηναϊκό με τον Νιγηριανό στόπερ, όμως το Τριφύλλι φρόντισε να βάλει τέλος στα σενάρια που το ήθελαν κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Τροστ-Έκονγκ τελείωσε τη σεζόν ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα (9 συμμετοχές και 1 γκολ στην Ιταλία από τον Γενάρη, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου είχε 17 αγώνες και 1 γκολ στη Γουότφορντ).

Μπορεί θεωρητικά να μην επείγει, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει και αριστερό μπακ. Ο βασικός στόχος γι΄ αυτή τη θέση είναι ο Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος από μέρα σε μέρα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι. Ο Δικέφαλος και οι εκπρόσωποι του Γκανέζου αμυντικού έχουν ήδη κάνει επαφές και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο οικονομικό κομμάτι. Το μόνο που μένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, μέλημα του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό είναι και η απόκτηση ενός σέντερ φορ και προτεραιότητα είναι ο Εμπουανά Αλί Σαμάτα. Ο έμπειρος φορ ανήκει στη Φενέρμπαχτσε και οι Θεσσαλονικείς δουλεύουν την εν λόγω υπόθεση. Έχουν έρθει σε συμφωνία για τρία χρόνια με τον Σαμάτα και περιμένουν να μείνει ελεύθερος από τους Τούρκους.