Η Χαρτς πέρασε και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα playoffs του Conference League

Ο Κάμερον Ντέβλιν

i

© Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Η Χαρτς πέρασε και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα playoffs του Conference League

Sportal newsroom 23:45 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 18.08.2023

Μεγάλη νίκη πήρε η Χαρτς στις καθυστερήσεις επί της Ρόζενμποργκ και το 3-1 της δίνει την πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Η Χαρτς θα είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, με τις «Καρδιές» να πετυχαίνουν το γκολ που τους έδωσε την πρόκριση στο 92' με τον Κάμερον Ντέβλιν που είχε σκοράρει και στο 50'. Το ΄πρώτο γκολ των Σκοτσέζων πέτυχε ο Σάνκλαντ στο 13ο λεπτό. Η Ρόζενμποργκ παρά το γεγονός ότι είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 και προηγήθηκε και σε αυτό στο πέμπτο μόλις λεπτό με τον Θόρντβαλσον.

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στη Σκωτία την Πέμπτη 24 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 31 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας.

Προκρίθηκε η Άλκμααρ του Παυλίδη και του Χατζηδιάκου

Νίκησε και στην Ολλανδία η «ελληνική» Άλκμααρ με τους δύο διεθνείς με την Εθνική μας να αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Άλκμααρ νίκησε με 2-0 την Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα με τα γκολ των Φαν Μπόμελ και Λάντο και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-0 στα playoffs του Conference League, όπου θα βρει τη νορβηγική Μπραν.

Άνετα και εύκολα η Φενέρμπαχτσε του Τάντιτς

Μία ακόμα άνετη νίκη της Φενερμπαχτσέ επί της Μάριμπορ με 3-0 αυτή τη φορά στη Σλοβενία. Τα «Καναρίνια» νίκησαν με συνολικό σκορ 6-1. Ο Ντούσαν Τάντιτς που ήρθε από τον Άγιαξ πέτυχε δύο γκολ στα παιχνίδια με τη Μάριμπορ και αποδεικνύεται ήδη «λίρα εκατό». Ο επόμενος αντίπαλος θα είναι πολύ πιο απαιτητικός αφού πρόκειται για την Τβέντε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Conference League: