Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε το 200% στο γήπεδο, είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©Intime

Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε το 200% στο γήπεδο, είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στη κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στα δύο τέρματα που πέτυχε.

Ο ΠΑΟΚ είναι στα Play Off του Conference League, καθώς επικράτησε με 3-0 (12΄ Σβαμπ, 77΄-85 Αν. Ζίβκοβιτς) της Χάιντουκ σε ένα παιχνίδι, που ήταν εξαιρετικός τακτικά, αλλά είχε σε μεγάλη ημέρα τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. 

Πλέον η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζεμποργκ - Χάρτς. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας την Πέμπτη 24 Αυγούστου είτε στη Νορβηγία είτε στη Σκωτία. 

Το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας. Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές πολύ σύντομα από την UEFA

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Δικέφαλου του Βορρά, Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στη κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στα δύο τέρματα που πέτυχε.    

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής: 

«Ξέραμε απέναντι σε ποια ομάδα παίζουμε. Προπονηθήκαμε σκληρά, ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς και τα δώσαμε όλα. Όταν το κάνεις αυτό τότε θα δικαιωθείς. Δώσαμε το 200% στο γήπεδο». 

Για τα δύο του γκολ: «Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά δεν τα έκανα όλα μόνος μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου, όλοι προετοιμάστηκαν σκληρά». 

Για την συνέχεια: «Η πρόκριση μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Παλεύουμε μαζί, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Δεν έχω προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο».