«Πάνοπλος» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

«Πάνοπλος» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:55 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 17.04.2024

Την αποστολή για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ γνωστοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει όλα του τα «όπλα» για τον προημιτελικό του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο γήπεδό του την Κλαμπ Μπριζ, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο. Την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει στον «Δικέφαλο του Βορρά» την ελπίδα πως μπορεί, μέσα στην κατάμεστη Τούμπα, να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, για το σπουδαίο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων». Σε αυτή δεν υπάρχουν απόντες και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στους Βέλγους έχοντας όλα τα σημαντικά του «όπλα» διαθέσιμα.

Τι θα κάνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια; (poll)
CONFERENCE LEAGUE

21:24 - 17.04.2024

Τι θα κάνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια; (poll)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, αντιμετωπίζοντας τις Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στις δύο αναμετρήσεις;

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».