Τι θα κάνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια; (poll)

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

i

© Intime

Τι θα κάνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια; (poll)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:24 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 17.04.2024

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, αντιμετωπίζοντας τις Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στις δύο αναμετρήσεις;

Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ) καλούνται να συνεισφέρουν βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA, δίνοντας σκληρές μάχες το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00). Eπ' ουδενί, ωστόσο, δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός τους στόχος, αφού κύριο ζητούμενo για τις δύο ομάδες είναι να βρεθούν στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Σε πρώτο χρόνο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται ήδη στην Τουρκία. Στόχος τους να πάρουν έστω την ισοπαλία και κατ' επέκταση το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το 3-2 του πρώτου αγώνα δίνει στους «ερυθρόλευκους» ένα προβάδισμα, το οποίο οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλούνται να το διαχειριστούν.

Βεβαίως υπάρχει και ένα «αλλά», αφού ο Ολυμπιακός έφτασε το παιχνίδι στο 3-0, κάτι που θα του έδινε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Παρόλα αυτά, μία ολιγωρία λίγων λεπτών έφερε τη μείωσε και πλέον όλα θα κριθούν στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, το «Σουκρού Σαράτσογλου» αναμένεται κατάμεστο από φίλους των «καναρινιών», ενώ στο γήπεδο δεν θα βρίσκονται φίλοι των «ερυθρόλευκων».

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League
CONFERENCE LEAGUE

09:28 - 12.04.2024

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν τη δική τους «μάχη» στη ρεβάνς κόντρα σε Φενέρ και Μπριζ αντίστοιχα, με φόντο την πρόκριση στους «4» του Conference League. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες τις ελληνικές ομάδες όσον αφορά στην κατάκτηση της διοργάνωσης;

Σε δεύτερο χρόνο, ο ΠΑΟΚ καλείται για δεύτερη συνεχόμενη φορά να ανατρέψει εις βάρος του σκορ και να πάρει πρόκριση στην Τούμπα. Αντίπαλός του η Κλαμπ Μπριζ, η οποία και τον νίκησε με 1-0 στο Βέλγιο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει επίσης την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, έχοντας σαφώς ευκολότερο έργο από τον Ολυμπιακό.

Σύμμαχο οι Θεσσαλονικείς μπορούν να θεωρήσουν δύο πράγματα. Πρώτον το γεγονός πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην κατάμεστη Τούμπα - εκεί όπου κατατρόπωσε μάλιστα την πολύ δυνατή Ντίναμο Ζάγκρεμπ - και δεύτερον το γεγονός πως ο Κοτάρσκι έπιασε πέναλτι στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτομάτως, λοιπόν, το 1-0 κόντρα στην ομάδα του Βελγίου δείχνει να είναι ένα σκορ το οποίο ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει.

Tι θα συμβεί στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός:

SuperSurvey

Τι θα συμβεί στο ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ:

SuperSurvey