Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του ματς με τη Λαμία

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του ματς με τη Λαμία

Sportal newsroom 15:14 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 22.04.2024

Ο ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ενημέρωσε τους φιλάθλους για τη διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία την προσεχή Τετάρτη (24/4, 17:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» την προσεχή Τετάρτη (24/4, 17:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι», οι οποίοι θέλουν επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσαν τους φιλάθλους για τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω web από το ακόλουθο link:

https://www.more.com/sports/lamia-paok-7i-play-offs-stoiximan-super-league-23-24/

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο:

Ονοματεπώνυμο Κατόχου

Τηλέφωνο

Διεύθυνση email

ΑΜΚΑ

Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα ονομαστικό/α εισιτήριο/α στο δηλωθέν email. Για την είσοδο στο γήπεδο μπορεί είτε να σκανάρει το εισιτήριο μέσα από το κινητό του, είτε να το εκτυπώσει.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης), καθώς θα διεξάγονται έλεγχοι έξω από την κερκίδα».