Με φανέλα του ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο ταλέντο του Βελγίου
i

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας/©KRC Genk

Με φανέλα του ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο ταλέντο του Βελγίου

Το μεγαλύτερο ταλέντο του Βελγίου, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκενγκ, ανέβασε μια φωτογραφία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, γράφοντας «από την πρώτη μέρα».

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο στο Βέλγιο και αγωνίζεται με την Γκενκ Κ17, με την οποία κάνει... παπάδες. Μάλιστα ο 16χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμμετοχές με την Κ17 του Βελγίου, την ίδια ώρα που η Ελλάδα κάνει τις προσπάθειές της να τον εντάξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Ο Καρέτσας λοιπόν ανέβασε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, με τη φανέλα της αγαπημένης του ελληνικής ομάδας όταν ήταν μικρός. Και συγκεκριμένα με του ΠΑΟΚ, γράφοντας στη λεζάντα: «Από την πρώτη μέρα». 

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Καρέτσας

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007 στο Γκενκ, μιας και οι γονείς του μετακόμισαν από τη Βόρεια Ελλάδα στο Βέλγιο. Σε ηλικία 15 ετών ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην Γκενκ, σε μια ομάδα που όταν έπαιζε στην ακαδημία, τον είχαν κρίνει ανέτοιμο. 

Ως αποτέλεσμα αυτού αγωνίστηκε για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ, έχοντας παίξει στις ομάδες της Κ14 και Κ15. Λέγεται μάλιστα ότι ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και ο Άγιαξ είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. 

Ο Καρέτσας λοιπόν τη φετινή χρονιά έχει τρία γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Έχει αγωνιστεί τόσο με την Κ15 όσο και με τις Κ16 και Κ17 της Εθνικής Βελγίου, έχοντας καταγράψει 15 συμμετοχές με τρία γκολ.