ΠΑΟΚ: Με Κεντζιόρα, αλλά χωρίς Ίνγκασον κόντρα σε Λαμία

Ίνγκι Ίνγκασον

i

©intime

ΠΑΟΚ: Με Κεντζιόρα, αλλά χωρίς Ίνγκασον κόντρα σε Λαμία

Μάνος Τσαλγατίδης 21:57 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 12.04.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τη Λαμία στην Τούμπα, εκεί που ουσιαστικά θα σφραγίσει την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δικέφαλος δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό του, Ίνγκι Ίνγκασον, καθώς έχει ειδική άδεια λόγω της γέννησης του παιδιού του. Ωστόσο, ο Τόμας Κεντζιόρα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι κανονικά στην αποστολή. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Έτοιμο το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου για τον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στη Λαμία, με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Μαΐου.

Παραδοσιακά, η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έγινε κι ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρή. Ο Μαροκινός συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Ο Τόμας Κεντζιόρα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Στέφανος Τζίμας δούλεψαν ατομικά.

Ο Ζόαν Σάστρε έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ίνγκι Ίνγκασον με ειδική άδεια, καθώς η σύζυγός του βρίσκεται στο μαιευτήριο προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνιαμ Κεντζιόρα, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον».