ΠΑΟΚ: Με στόχο να τα φέρει όλα... τούμπα!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ

i

©intime

ΠΑΟΚ: Με στόχο να τα φέρει όλα... τούμπα!

Μάνος Τσαλγατίδης 10:08 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 19.03.2023

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα των Play Off και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα Play Off της Super League θέλοντας να τα φέρει όλα... τούμπα.

Ο Δικέφαλος στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος αγωνίζεται κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, εκεί που έχει να κερδίσει από το 2021.

Oι ασπρόμαυροι στην κανονική διάρκεια της σεζόν δημιούργησαν ένα αξιοθαύμαστο αήττητο σερί 21 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφού έχουν να ηττηθούν από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου όταν και γεύτηκαν την ήττα το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Την προηγούμενη εβδομάδα το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε με το διπλό από την έδρα του Βόλου, ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 1-0, δείχνοντας ότι παραμένει σε πολύ εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ενόψει των Play Off. Άλλωστε σε εκείνο το ματς, ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με αλλαγές.

Στα αγωνιστικά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή σε κανέναν, ενημερώνοντας πως θα πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο και θα επιλέξει την τελευταία στιγμή ποιοι θα μπουν στο λεωφορείο.

Ωστόσο. ο Δικέφαλος έχει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ είναι ο Ιβάν Νάσμπεργκ, αλλά και οι Γιασμίν Κούρτιτς, Λευτέρης Λύρατζης και Τόμας Μούργκ, που είναι τραυματίες.

Όσον αφορά τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο Ισλανδός υποφέρει από ένα οίδημα στη δεξιά του γάμπα και δεν κατάφερε να προπονηθεί όλη την εβδομάδα. Η συμμετοχή στην αποστολή είναι αμφίβολη, αλλά όπως και των υπολοίπων θα κριθεί την τελευταία στιγμή.