Ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε τελικά εκτός εθνικής Ισλανδίας

Ίνγκι Ίνγκασον

i

©intime

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε τελικά εκτός εθνικής Ισλανδίας

Μάνος Τσαλγατίδης 08:54 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 18.03.2023

Ο τραυματισμός του Ίνγκι Ίνγκασον δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον θα είναι όπως όλα δείχνουν νοκ άουτ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου έχει ένα οίδημα στη γάμπα, που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου δεν θα του επιτρέψει να πάρει μέρος στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της πατρίδας του παρότι τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισλανδίας, πήρε πίσω την κλήση.

Τη θέση του Ίνγκασον λοιπόν θα πάρει ο Τοράρισον, που αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υποφέρει ένα οίδημα στη δεξιά του γάμπα, το οποίο το... κουβαλάει από την τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου. Η επιστροφή του μάλιστα υπολογίζεται μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Παρότι ο Ίνγκασον είχε το δικαίωμα να ταξιδέψει στην Ισλανδία και να κάνει ατομικό πρόγραμμα με το τιμ γυμναστών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, επέλεξε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να κάνει θεραπείες και ειδική εκγύμναση προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει στο ντέρμπι του Δικεφάλου με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των Play Off.

O Iσλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχει γράψει 27 συμμετοχές που μεταφράζονται 2589 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει σκοράρει και δύο τέρματα.