Η επιθυμία του Λουτσέσκου για τον Ολιβέιρα είναι δεδομένη, το οικονομικό κρίνει την παραμονή του Πορτογάλου φορ

Nέλσον Ολιβέιρα

i

© Intime

Η επιθυμία του Λουτσέσκου για τον Ολιβέιρα είναι δεδομένη, το οικονομικό κρίνει την παραμονή του Πορτογάλου φορ

Μάνος Τσαλγατίδης 09:50 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 17.03.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πίεσε για να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Ολιβέιρα και τώρα εισηγήθηκε την παραμονή του.

Όπως αποκάλυψε το Sportal την Πέμπτη 16/3, ο Δικέφαλος και ο Νέλσον Ολιβέιρα έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου φορ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σαφώς ήταν αυτός που ζήτησε την παραμονή του, καθώς τον θεωρεί κομβικό ποδοσφαιριστή για την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Το γεγονός πως ο Ολιβέιρα είναι τόσο συμμετοχικός στο παιχνίδι του Δικεφάλου, τον κάνει απαραίτητο για τον πλάνο του προπονητή των «ασπρόμαυρων», αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι.

Πλέον μένει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι και ο 31χρονος να παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

O Πορτογάλος φορ τη φετινή σεζόν έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 27 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει συνολικά εννέα τέρμα. 

Όσον αφορά τα λεπτά παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα 27 ματς υπολογίζονται στα 1898. Μάλιστα, ο Ολιβέιρα έχει πραγματοποιήσει 50 τελικές προσπάθειες προς τις αντίπαλες εστίες.

Επίσης, έχει δώσει και δύο ασίστ σε συμπαίκτες του. Πρέπει να σημειωθεί πως από τα εννέα γκολ που έχει σημειώσει ο έμπειρος επιθετικός του Δικεφάλου τα επτά έχουν επιτευχθεί στο πρωτάθλημα της Super League και τα υπόλοιπα δύο στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.