Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη

Μάκης Γκαγάτσης

i

Μάκης Γκαγάτσης/©intime

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη

Η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη μέσω του Μάκη Γκαγκάτση και η ανοιχτή κόντρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Nωρίτερα υπήρξε η διάσκεψη μεταξύ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα Play Off και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.

Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη (16/3), ο διευθύνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης τόνισε πως στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό.

Παράλληλα διευκρίνισε πως επί τοις ουσίας μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί και αυτό έγινε επίσης χωρίς προβλήματα με όλες τις ομάδες. Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία και η ανταπόκριση στην πρόσκλησή του ήταν θετική για να συνδράμουμε προς την ίδια κατεύθυνση.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Δικέφαλος σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να καθίσει το ίδιο τραπέζι με τον Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο έχει ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων.

Μάλιστα όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε την θέση των «ασπρόμαυρων», χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία.