Χαμός στη Μπριζ πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ – Έφυγε για τη Δανία ο διεθνής εξτρέμ Σκοβ Όλσεν

Χαμός στη Μπριζ πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ – Έφυγε για τη Δανία ο διεθνής εξτρέμ Σκοβ Όλσεν

Γιώργος Σακελλαρίου 19:52 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 18.04.2024

Σάλος στη Μπριζ πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αποχώρησε για τη Δανία ο Σκοβ Όλσεν, λόγω διαφωνίας με το ιατρικό τιμ!

Άνω κάτω έγινε η Μπριζ λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο διεθνής Δανός εξτρέμ Σκοβ Όλσεν και δεύτερος σκόρερ της ομάδας φέτος με 23 γκολ, ο οποίος δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο, βρίσκεται στην Κοπεγχάγη!

Ο Όλσεν ήταν στην αποστολή της Μπριζ στη Θεσσαλονίκη, αλλά ξαφνικά έφυγε για την Κοπεγχάγη, ώστε να πάρει μια δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό του στο ισχίο.

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία και η βιασύνη να φύγει ο Όλσεν προκάλεσε απορίες, διότι θα μπορούσε να περιμένει να γυρίσει η ομάδα στο Βέλγιο. Στα βελγικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο ίδιος είχε μία διαφωνία με το ιατρικό τιμ της Μπριζ και αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Κοπεγχάγη.

Να σημειωθεί ότι η Μπριζ δεν έχει στις τάξεις της τον Ιγκόρ Τιάγκο. Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Κοτάρσκι, δέχθηκε κίτρινη στον πρώτο αγώνα, συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα παίξει στην Τούμπα.

Ο Τιάγκο έχει 26 γκολ φέτος με τους Βέλγους σε όλες τις διοργανώσεις και μαζί με τα 23 γκολ του Όλσεν, η Μπριζ θα στερηθεί στην Τούμπα 49 από τα φετινά της γκολ.

Εκτός μάχης είναι ακόμα ο στόπερ Μέχελε, ο οποίος επίσης συμπλήρωσε κάρτες στο πρώτο ματς, όπως και ο αριστερός μπακ Ντε Κάιπερ, που είναι πρώτος φέτος σε ασίστ για την ομάδα του με 12.

Τα ΜΜΕ της Δανίας

Η… φυγή του Όλσεν έγινε άμεσα θέμα και στα ΜΜΕ της Δανίας. Αναλυτικά τα δημοσιεύματα:

«Ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν έχει βρεθεί στο επίκεντρο της φασαρίας στη Μπριζ.

Ο παίκτης της εθνικής ομάδας της Δανίας είχε προβλήματα στη βουβωνική χώρα τον τελευταίο μήνα και γι’ αυτό έφυγε από την τελευταία συνάντηση της εθνικής ομάδας.

Ο τραυματισμός είναι πλέον η βάση για μια μεγάλη διαφωνία μεταξύ του Όλσεν και του βελγικού συλλόγου.

Μεγάλες διαφωνίες υπάρχουν ανάμεσα στον Όλσεν και το βελγικό ιατρικό επιτελείο, που θέλουν τον Δανό να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, ο Όλσεν έχει κάνει εξετάσεις στη Μπριζ και τόνιζαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, αλλά ο Δανός εξακολουθεί να μην αισθάνεται έτοιμος, παρόλο που ο σύλλογος τον πιέζει.

Οι διαφωνίες οδήγησαν τώρα τον Όλσεν στη Δανία για να πάρει μία ακόμα ιατρική συμβουλή. Είχε ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Ελλάδα πριν από τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά την ημέρα του αγώνα αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι στη Δανία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όλσεν διαφωνεί με το ιατρικό επιτελείο της Μπριζ. Το ίδιο συνέβη σε έναν από τους τραυματισμούς του την περασμένη σεζόν.