Νέο μπάσιμο της Ναντ για Αουγκούστο - Πώς θα πει το «ναι» ο ΠΑΟΚ

Ντάγκλας Αουγκούστο

i

©Intime

Νέο μπάσιμο της Ναντ για Αουγκούστο - Πώς θα πει το «ναι» ο ΠΑΟΚ

Ορέστης Καδδάς 15:10 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 09.08.2023

Η Ναντ έχει επιστρέψει δυναμικά για τον Ντόουγκλας Αουγκόυστο, προσφέροντας 5.5 εκ στον ΠΑΟΚ συν 20% μεταπώλησης.

Η Ναντ έχει εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον της για τον Αουγκούστο με τις προτάσεις της όμως η μια μετά την άλλη να απορρίπτονται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει στον Βραζιλιάνο για τον επαναληπτικό στην «Τούμπα» και δεν θα ήθελε να τον χάσει πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις με τους Κροάτες. Μιλάμε για τον επαναληπτικό, καθώς ο Αουγκούστο αποβλήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ και έτσι θα χάσει το παιχνίδι στο Σπλιτ.

Η πρόταση της γαλλικής ομάδας είναι του ύψους των 5.5 εκατ. ευρώ ενώ ο ΠΑΟΚ πρόκειται να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το τί θα κάνει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Η Χετάφε ζητάει ένα ποσό μεταξύ των 6 και 8 εκατ. ευρώ αφού η Βαλένθια έχει ποσοστό μεταπώλησης 30% και έτσι θα πάρει σημαντικά λιγότερα χρήματα από αυτά που θα προσφέρει ο ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μαξίμοβιτς, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Χετάφε είναι υψηλές»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:37 - 07.08.2023

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μαξίμοβιτς, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Χετάφε είναι υψηλές»

Ο ΠΑΟΚ έχει εξετάσει την περίπτωση του Σέρβου μέσου της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ωστόσο η μέχρι στιγμής οικονομική διαφορά αποτελεί το «αγκάθι» σύμφωνα με τη Marca.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2019, με τον ΠΑΟΚ να δίνει τότε στην Κορίνθιανς 3 εκατομμύρια ευρώ. Από τότε στην ομάδα έχει πετύχει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.