Η τελευταία «πρόβα» στην Τούμπα πριν την αναχώρηση για Κροατία (gallery/vids)

Προπόνηση ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Η τελευταία «πρόβα» στην Τούμπα πριν την αναχώρηση για Κροατία (gallery/vids)

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση στην Τούμπα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Κροατία, για το πρώτο ματς κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Σε ρυθμούς... Χάιντουκ κινείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ολοκληρώνει την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 10:00 ξεκίνησε η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» στην Τούμπα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να πραγματοποιεί τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει της αναμέτρησης με τη Χάιντουκ. Να θυμίσουμε, μετά το διπλό-πρόκριση των «ασπρόμαυρων» απέναντι στην Μπεϊτάρ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να ξεπεράσει το επόμενο εμπόδιο για να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή της πορεία.

Η αναμέτρηση κόντρα στη Χάιντουκ του Μάρκο Λιβάγια αλλά και του Ζβόνιμιρ Σάρλια είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη (10/8, 22:00) στο «Πόλιουντ Στέιντιουμ», το οποίο αναμένεται κατάμεστο καθώς ο σύλλογος της Κροατίας ανακοίνωσε sold out.

Σε ότι αφορά την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, εκτός από πέντε ποδοσφαιριστές, που βγήκαν νωρίς στον αγωνιστικό χώρο, οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν για περίπου μισή ώρα στα αποδυτήρια, προκειμένου να δουν βίντεο με την ανάλυση του αντιπάλου. Μετά τις 10:00 οι «ασπρόμαυροι» πάτησαν χορτάρι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει από κοντά τους Αλί Σαμάτα και Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Όσον αφορά στον Στέφαν Σβαμπ ο οποίος πριν δύο ημέρες είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού, φαίνεται να είναι ετοιμοπόλεμος για την αυριανή αναμέτρηση. Στις 11:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Κάλεντ Νάρεϊ, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Σπλιτ