Κούρτιτς: «Κορυφαίος προπονητής και ποιοτικός άνθρωπος ο Λουτσέσκου»

Ο Κούρτιτς.

i

©intime

Κούρτιτς: «Κορυφαίος προπονητής και ποιοτικός άνθρωπος ο Λουτσέσκου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:03 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 08.08.2023

Ο Γιασμίν Κούρτιτς ανακοινώθηκε από την Κραϊόβα για έναν χρόνο και αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς είναι κι επίσημα παίκτης της Κραϊόβα.

Ο έμπειρος Σλοβένος μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ρουμανίας, όπου θα εισπράξει πολύ λιγότερα χρήματα από το 1,3 εκατ. ευρώ που έπαιρνε ετησίως στον ΠΑΟΚ. Ο Κούρτιτς μετά την ανακοίνωση έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομάδα κι αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέκου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, πριν λίγες μέρες, άλλωστε, με δηλώσεις στην πατρίδα του, είχε αναφερθεί με εγκωμιαστικά λόγια στον Κούρτιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβένος μέσος: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που έγινα παίκτης αυτού του ιστορικού συλλόγου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον ατζέντη μου και όσους εμπλέκονται σε αυτή τη μεταγραφή, φυσικά την οικογένεια και τα παιδιά μου, γιατί για αυτούς κάνω ό,τι κάνω. Οι διαπραγματεύσεις έγιναν γρήγορα, γιατί μίλησα με τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα (σ.σ. πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ) και μετά με τον πρόεδρο και από την πρώτη επαφή είδα ότι θα μπορούσε να υπάρξει λύση για εμένα και την οικογένειά μου. Αφήνω τους άλλους να με χαρακτηρίζουν, θα δουλέψω εντός κι εκτός γηπέδου.

Είμαι 100% έτοιμος, γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Ενσωματώνομαι πολύ γρήγορα και με υποδέχτηκαν πολύ καλά, νιώθω ήδη πολύ άνετα στην Κραϊόβα, γνώρισα τους συμπαίκτες μου, είναι καλά παιδιά. Δεν ήξερα πολλά για την Κραϊόβα, γιατί δεν παρακολούθησα πολύ το ρουμανικό ποδόσφαιρο, αλλά μίλησα με πολλούς έμπειρους, παίκτες και προπονητές και μου είπαν ότι το ρουμανικό ποδόσφαιρο είναι υποτιμημένο και ότι υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες εδώ, αυτός ήταν ένας λόγος για να αποδεχθώ αυτήν την πρόκληση.

Είναι πάντα ωραίο να συναντάς τους πρώην συμπαίκτες σου και ο Μιτρίτσα είναι πολύ καλό παιδί. Μίλησα και με τον Μιχαϊλα, είναι λίγο τρελός, με θετικό τρόπο, έχει ποιότητα, μπορεί να κάνει μια ωραία καριέρα και όλα εξαρτώνται από αυτόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντένις Μαν.

Τι να πω για τον Ραζβάν Λουτσέσκου; Είναι επαγγελματίας, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για ποδόσφαιρο, δουλεύει σκληρά, δεν του αρέσουν τα αστεία στο γήπεδο και είμαι παίκτης που του αρέσει η δουλειά, θέλω να έρθω νωρίς στην προπόνηση και να μείνω και μετά την προπόνηση. Στα ματς ίσως είμαι πιο επιθετικός, ακόμα και με συμπαίκτες, με διαιτητές, χειρονομώ, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Μάλλον του άρεσε αυτό σε μένα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κορυφαίος προπονητής και ποιοτικός άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ένα μήνυμα για τους οπαδούς της Κραϊόβα; Επιτέλους είμαι εδώ!».