«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μαξίμοβιτς, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Χετάφε είναι υψηλές»

Νεμάνια Μαξίμοβιτς

i

© PrtScr

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μαξίμοβιτς, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Χετάφε είναι υψηλές»

Ο ΠΑΟΚ έχει εξετάσει την περίπτωση του Σέρβου μέσου της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ωστόσο η μέχρι στιγμής οικονομική διαφορά αποτελεί το «αγκάθι» σύμφωνα με τη Marca.

Μετά την έλευση του Μαγκόμεντ Οζντόεφ στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ολοκληρωθεί αισίως η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» έχουν στα σκαριά τους ακόμη μία περίπτωση κεντρικού μέσου. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Χετάφε Νεμάνια Μαξίμοβιτς βρίσκεται στη λίστα της ελληνικής ομάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής η οικονομική διαφορά αποτελεί «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις, όπως σημειώνει η Marca.

Τις τελευταίες ώρες, ένα δημοσίευμα του ισπανικού μέσου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό για την περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, αλλά δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που θα ήθελε η Χετάφε. Η ομάδα θα ζητούσε περίπου 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, μιας και η Βαλένθια κατέχει το 30% από πιθανή μετακίνηση του. Παράλληλα ο Μαξίμοβιτς συμμετέχει στην προετοιμασία της Χετάφε και φέρεται να αγνοεί τις σχετικές φήμες, όπως απάντησε σε ερώτηση συμπαικτών του».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς με τη Χετάφε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, όμως μία καλή οικονομική πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι στιγμής, ο Σέρβος μέσος έχει μετρήσει 182 συμμετοχές με τη φανέλα της Χετάφε σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Η λίστα του ΠΑΟΚ για τα ματς με τη Χάιντουκ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες οι μεταγραφικές εξελίξεις να «τρέχουν» για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο άπαντες στον σύλλογο είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League (10/8, 22:00) και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Σπλιτ. Ο Σάστρε έμεινε ξανά εκτός λόγω του τραυματισμού, ενώ την ίδια ώρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε αναμονή της απόκτησης του Οζντόεφ, προκειμένου να τον δηλώσουν στη λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λίστα Α
Μπάμπα , Τάισον , Φιλίπε Σοάρες, Εκόνγκ , Γιαξής , Κεντζιόρα , Κωνσταντέλιας , Κοτάρσκι , Λύρατζης , Μιχαηλίδης , Μουργκ , Νάρεϊ , Νάσμπεργκ , Σαμάτα , Σβαμπ , Ράφα Σοάρες , Ντόουγκλας , Ταλιχμανίδης , Μπράντον , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Βρακάς , Α.Ζίβκοβιτς , Ζίβκοβιτς

Λίστα Β
Μπαλωμένος , Γκορντεζιάνι, Κουλιεράκης , Παναγιώτου, Τζίμας