Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσαούσης

Μάριος Τσαούσης

i

©intime

Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσαούσης

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:29 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 07.08.2023

Ο Μάριος Τσαούσης όπως φαίνεται είναι στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα για τη θέση του αριστερού μπακ, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει σχεδόν κλείσει τον Χουάν Γκάρο και η επόμενη μεταγραφική κίνησή της θέλει να είναι από την ελληνική αγορά. 

Πιο αναλυτικά θέλει να πάρει αριστερό μπακ και έχει σκοπό να το κάνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα γίνεται ίσως και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Τους προτάθηκαν παίκτες όπως ο Μπαλογιάννης και ο Τασουλής, ωστόσο ο πρώτος προτίμησε να πάει στη Βουλγαρία και ο δεύτερος απορρίφθηκε. 

Κάπως έτσι εξέτασαν και παίκτες από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Λατινική Αμερική και τη Βόρεια Ευρώπη. Παρόλα αυτά τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο ΠΑΣ έχει στη λίστα του αριστερό μπακ από την ελληνική αγορά και πιο συγκεκριμένα τον Μάριο Τσαούση, που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη κρούση έχει γίνει, με τους Γιαννιώτες να θέλουν να τον κλείσουν με τη μορφή δανεισμού και περιμένουν την Πέμπτη ή την Παρασκευή (10-11/8) να πάρουν απάντηση. Την περασμένη σεζόν ο Έλληνας μπακ είχε εννέα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα του δικεφάλου και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2, έχοντας έξι παιχνίδια. 

Μπάγεβιτς: «Στο Χάιντουκ - ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φαβορί - Θα γίνει μάχη μεταξύ Λέκο και Λουτσέσκου»
CONFERENCE LEAGUE

15:28 - 07.08.2023

Μπάγεβιτς: «Στο Χάιντουκ - ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φαβορί - Θα γίνει μάχη μεταξύ Λέκο και Λουτσέσκου»

Με αφορμή τις επερχόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε σε μέσο της Κροατίας για τους δύο προπονητές του συλλόγου, αλλά και για το αν υπάρχει φαβορί.

Όσον αφορά τον Χουάν Γκάρο, όπως είχε αναφέρει προ ολίγων ημερών ένας Αργεντινός δημοσιογράφος, ο ΠΑΣ τον έχει «κλείσει» με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς. Μάλιστα τόνισε πως το Σαββατοκύριακο ο 31χρονος θα φτάσει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα των Ιωαννίνων.