Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:36 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 17.09.2023

Με Οζντόεφ και Μεϊτέ στα χαφ ξεκινάει τον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο ντέρμπι με τον Άρη. Βασικοί και οι Σαμάτα, Βιεϊρίνια.

Μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (1-0), ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Άρη στην Τούμπα (17/9, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν με συνεχόμενες προκρίσεις στην Ευρώπη και πλέον θέλουν να πετύχουν και την πρώτη τους νίκη σε εγχώριο ντέρμπι.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Έκονγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Στα χαφ είναι η έκπληξη. Ο Λουτσέσκου ξεκινάει για πρώτη φορά τον Μεϊτέ, αφού ο τελευταίος δούλεψε στη διακοπή και δίπλα του θα είναι ο Οζντόεφ. Στην επίθεση θα είναι ο Σαμάτα, που θα ξεκινήσει επίσης για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ και πίσω του θα βρίσκονται οι Τάισον, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.