Το ξέσπασμα στον πάγκο και το ατελείωτο «πάρτι»: Η απολαυστική παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Ντίναμο (vid)

ΠΑΟΚ - Ντίναμο

i

© PrtScr

Το ξέσπασμα στον πάγκο και το ατελείωτο «πάρτι»: Η απολαυστική παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Ντίναμο (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:15 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 16.03.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στη ρεβάνς της Τούμπας με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (5-1) και... πέταξε για τους «8» του Conference League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν συγκλονιστική και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Πριν από λίγα λεπτά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα του αγώνα, από την οποία ξεχωρίζουν το ξέσπασμα στον πάγκο, η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας αλλά και το ατελείωτο «πάρτι» που στήθηκε.

Δείτε την παρακάμερα:

Λουτσέσκου: «Ναι, ονειρευόμαστε τον τελικό»

Με αφορμή την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «digisport.ro» για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τους Βέλγους, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο ευρωπαϊκό ταβάνι της ομάδας.

«Μία μαγική σεζόν για εμάς μέχρι τώρα και με ιδιαίτερες δυνατότητες, με μια εξαιρετική προοπτική μπροστά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, γιατί όχι; Είναι φυσιολογικό να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος ειδικά όταν πρόκειται για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του δυνατά σημεία του, όπως έχουμε και εμείς τα δικά μας. Έχουμε κάποια σημαντική εμπειρία φέτος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είναι σημαντικό να μείνουμε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς. Προς το παρόν σκεφτόμαστε τους προημιτελικούς. Για να φτάσεις στον τελικό, πρέπει να περάσεις από ένα τέταρτο και έναν ημιτελικό. Όπως είπα, τα προημιτελικά έχουν σημασία για εμάς, τίποτα περισσότερο».

Μία μεγάλη έκπληξη: Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση
CONFERENCE LEAGUE

12:18 - 16.03.2024

Μία μεγάλη έκπληξη: Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League.

Όσον αφορά στην Εθνική Ρουμανίας: «Ο προπονητής πρέπει να δει τις επιλογές του. Μπορεί να δοκιμάσει κάποιους παίκτες, να ενισχύσει κάποιους άλλους παίκτες. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που θα είναι σε αυτούς τους ασήμαντους αγώνες, τα φιλικά ματς πριν το τουρνουά. Θα εμπεδώσουν κάποιες ιδέες και η ομάδα θα είχε περισσότερη δύναμη για το Euro».