Για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

Ντίναμο - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:44 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 14.03.2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Πέμπτης (14/3, 19:45) την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0, με στόχο να πανηγυρίσει μία τεράστια πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Πέμπτης (19:45, 14/3) την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa Conference League και ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0, με στόχο να πανηγυρίσει μία τεράστια πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Κροατία, καθώς οι παίκτες τςη ομάδας είχαν πολλές λανθασμένες αποφάσεις και κάπως έτσι, μετά το κάκιστο γύρισμα του Γιόνι Ότο ο Μπρούνο Πέτκοβιτς έδωσε το προβάδισμα στην Ντίναμο, ενώ ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ασπρόμαυροι γνώρισαν την ήττα στην Τούμπα από τον Άρη με σκορ 1-0.

«Πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να βγει από την περιοχή του για να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει πως να στηθεί στο γήπεδο, πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση και να βρούμε τον τρόπο να τελειώσουμε τις φάσεις. Υπήρχε έλλειψη αντίδρασης και θέλησης να πάμε μπροστά στο Ζάγκρεμπ γιατί σπανίως φτάναμε στην περιοχή με περισσότερους από έναν παίκτες», ανέφερε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Στα αγωνιστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος δούλεψε στο γήπεδο ατομικά, όπως και τους Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Ζόαν Σάστρε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον, Σαμάτα.

Από την άλλη πλευρά, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ έχει ένα μεγάλο προβάδισμα μετά από τη νίκη που πήρε στο πρώτο ματς (2-0), ενώ προέρχεται και από την σπουδαία επικράτηση με 5-2 κόντρα στην Σλάβεν για το πρωτάθλημα της Κροατίας.  

«Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς επισήμανα και στο πρώτο παιχνίδι. Στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια. Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι εμείς ή αν εκείνοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους, αλλά θα επιμείνω στους ίδιους. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα νέος παίκτης με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Σεργκέι Γιακίροβιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Koτάρσκι - Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα - Σβαμπ, Μεϊτέ - Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον- Σαμάτα.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς - Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς - Μίσιτς, Σούτσιτς - Σπίκιτς, Μπατούρινα, Χότζα - Πέτκοβιτς.