Γιακίροβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και δεν συγχωρούνται τα λάθη» - Αποθέωσε Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς

Γιακίροβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και δεν συγχωρούνται τα λάθη» - Αποθέωσε Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς

Sportal newsroom 19:42 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 13.03.2024

Ο τεχνικός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ Σεργκέι Γιακίροβιτς τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στη ρεβάνς.

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ επικράτησε 2-0 στην Κροατία στον πρώτο αγώνα του Europa Conference League κι ασφαλώς έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, έναντι του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της κροατικής ομάδας Σεργκέι Γιακίροβιτς στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και πάλι στη δυναμική του ΠΑΟΚ, αλλά και στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννη Κωνσταντέλια, τους οποίους κι αποθέωσε. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιακίροβιτς:

Για τις επιλογές του: «Έχουμε τους ίδιους παίκτες μαζί μας. Η σύνθεση είναι σχεδόν η ίδια κάθε φορά και θεωρούμε ότι αυτό είναι κάτι που αποδίδει».

Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντική η προετοιμασία σε πνευματικό επίπεδο. Οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές είναι δίπλα στους πιο νεαρούς παίκτες».

Για το αν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις από τις δύο ομάδες: «Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το πώς σκέφτεται το παιχνίδι: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όταν έχουμε την κατοχή, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και δε συγχωρούνται τα λάθη».

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει: «Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Δεν ξέρω αν ήμασταν εμείς καλοί ή αν ο ΠΑΟΚ ήταν σε κακή μέρα. Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας δυνατός παίκτης και ο Κωνσταντέλιας δείχνει ότι έχει μέλλον μπροστά του».