Τρελαίνει την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ: 3-0 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο ημίχρονο και... πάρτι στην Τούμπα!

Τρελαίνει την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ: 3-0 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο ημίχρονο και... πάρτι στην Τούμπα!

Sportal newsroom 20:43 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 14.03.2024

Ο ΠΑΟΚ με ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο έχει καταφέρει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα και έχει σκορ πρόκρισης κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του ΠΑΟΚ δεν θα περίμενε ένα τόσο ονειρικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του! Ο Δικέφαλος του βορρά ήταν καταιγιστικός στο πρώτο 45λεπτο, «πάτησε» την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και κατάφερε να ανατρέψει το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης πριν την ανάπαυλα.

Η αρχή έγινε στο 27ο λεπτό, όταν ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, τη σέρβιρε στον Μπάμπα ο οποίος βρισκόταν στο δεύτερο και ο Γκανέζος με το κεφάλι από κοντά έκανε το 1-0.

Έπειτα από 7 λεπτά οι Θεσσαλονικείς βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κουλιεράκη να εξαπολύει μία... οβίδα από πολύ μακρινή απόσταση, την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Σούτσιτς και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Όμως η... παράσταση των «ασπρόμαυρων» δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού στο 42' ο Τάισον βρήκε τον Τόμας με μία εξαιρετική σέντρα κι εκείνος με μία κεφαλιά έκανε το 3-0, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Φυσικά, αυτή η ασύλληπτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο προκάλεσε... χαμό στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας με τους φίλους του Δικεφάλου του βορρά να στήνουν πάρτι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι να διαχειριστούν το προβάδισμα τους, ώστε να πάρουν μία ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.