«RIP Τζάνε»: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν τον TikToker που έχασε τη ζωή του στην Ιταλία (vid)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

«RIP Τζάνε»: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν τον TikToker που έχασε τη ζωή του στην Ιταλία (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:11 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 14.03.2024

Το τελευταίο αντίο στον TikToker, Τζάνε, είπαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αναρτώντας ένα πανό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εναντίον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η Τούμπα άνοιξε της πύλες της για να υποδεχθεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» προχώρησαν σε μία πολύ όμορφη κίνηση, αφού με ένα πανό που ανάρτησαν στο γήπεδο αποχαιρέτησαν τον Τζάνε.

Ο δημοφιλής Tik Toker έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ένα μπαλκόνι στην Ιταλία. Σύμφωνα με το Mega, ο νεαρός είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλελειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Την είδηση του θανάτου του Τζένε επιβεβαίωσε με σχετικό του στόρι ο Χρήστος Κόγιας ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία. «Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» ανέφερε συγκεκριμένα ο influencer.

© Instagram

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζάνε έγινε αρκετά δημοφιλής στο Tik Tok κατά την περίοδο της καραντίνας, ανεβάζοντας βίντεο με κωμικό περιεχόμενο. Μέχρι και την ημέρα του θανάτου του, εκείνος αριθμούσε 57.000 ακόλουθους.

H ΕΛ.ΑΣ. έδωσε το «οκ» σε οπαδούς της Παρτιζάν να περάσουν τα σύνορα

Το απόγευμα της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, θέλοντας να πάρει την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League. Σε αυτή τη μάχη είχε τη στήριξη των οπαδών της Παρτιζάν, αφού αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε το «οκ» για την είσοδό τους στην Ελλάδα, όταν τους σταμάτησε στα σύνορα. Ωστόσο, οι δυνάμεις της αστυνομίας εμπόδισαν αρκετούς από τους φίλους της ομάδας, θεωρώντας πως δεν έπρεπε να τους επιτραπεί η είσοδος.