«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όλιβερ Σόνε»
i

©printscreen

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όλιβερ Σόνε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:11 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 03.12.2023

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό, ο ΠΑΟΚ φέρεται να είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Δανού με περουβιανή καταγωγή μπακ της Σίλκεμποργκ, Όλιβερ Σόνε.

Ένα νέο όνομα προστίθεται από τη Κυριακή (3/12) στη μεταγραφική λίστα με τους δεξιούς μπακ για τους οποίους ψάχνεται ο ΠΑΟΚ

Ο Κρίστιαν Μάρτιν λοιπόν μετέδωσε την ιστοσελίδα «El Futbolero», πως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Όλιβερ Σόνε. 

Πρόκειται για τον 23χρονο δεξιό μπακ της Σίλκενμποργκ που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Δανίας και έχει Περουβιανή καταγωγή. 

Ο Σόνε έχει αγωνιστεί σε 18 ματς φέτος, έχοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 1575 λεπτά συμμετοχής, με τη φανέλα της δανέζικης ομάδας. Το συμβόλαιό του 23χρονου ποδοσφαιριστή με τη Σίλκενμποργκ λήγει το καλοκαίρι του 2026. 

Εκτός από τον ΠΑΟΚ που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σόνε, εδώ και καιρό έχουν αναπτυχθεί φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ομάδες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρακολουθούν τη περίπτωσή του. 

Ο λόγος για τις Ντάρμσταντ από τη Bundesliga, Κοπεγχάγη από τη Δανία, Άλκμααρ από την Ολλανδία, ενώ πρόσφατα στη λίστα εντάχθηκε και η βελγική Άντερλεχτ. Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης διέψευσε το σχετικό δημοσίευμα, καθώς ανέφερε πως δεν τους απασχολεί η περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή.