Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας εκ των 100 υποψηφίων για το βραβείο του «Golden Boy»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας εκ των 100 υποψηφίων για το βραβείο του «Golden Boy»

Κώστας Τσιακλής 15:45 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 22.07.2023

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, βρίσκεται μέσα στους 100 υποψηφίους της ιστοσελίδας «Tuttosport» για το βραβείο του «Golden Boy».

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα στη λίστα των 100 υποψηφίων του «Tuttosport» για το βραβείο του «Golden Boy» για το 2023.

Οι επιδόσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν περνούν απαρατήρητες από τα μέγαλα ευρωπαϊκά μέσα. Αυτό γιατί ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στη λίστα με τους 100 υποψηφίους της ιταλικής ιστοσελίδας «Tuttosport» για τον τίτλο του «Golden Boy» για το 2023. Ο τίτλος αυτός είναι για τον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών και ο νικητής αναδεικνύεται από τα κορυφαία μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντέλιας βρίσκεται στην 80η θέση της σχετικής κατάταξης. Τη σεζόν 2022-2023 ο 20χρονος μέτρησε τρία γκολ και έξι ασίστ σε 37 συμμετοχές με τη φανέλα του «δικέφαλου του βορρά».

Στην κορυφή της λίστας του «Tuttosport» είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος την περασμένη περίοδο είχε 16 γκολ και 16 ασίστ σε 47 εμφανίσεις με τους «Βαυαρούς». Μάλιστα ο Γερμανός ήταν αυτός που χάρισε το πρωτάθλημα στη Μπάγερν με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κολωνία για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Την πρώτη τριάδα «κλείνουν» ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που ανάγκασε τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της και το παιδί θαύμα της Μπαρτσελόνα, Γκάβι. Στην πρώτη δεκάδα βρίσκοναι επίσης οι Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα), Τσάβι Σίμονς (Λειψία), Αλεχάντρο Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Μπέντζαμιν Σέσκο (Λειψία), Φλόριαν Βιρτζ (Ντόρτμουντ), Τζιόρτζιο Σκαλβίνι (Αταλάντα) και Ραγιάν Τσέρκι (Λυών).

«Ο Αουγκούστο έχει συμφωνήσει με Ναντ, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 22.07.2023

«Ο Αουγκούστο έχει συμφωνήσει με Ναντ, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τη Ναντ για τη συνέχεια της καριέρας του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Το μόνο που απομένει είναι το «ναι» του ΠΑΟΚ ο οποίος ζητάει το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Αναλυτικά η λίστα των υποψηφίων στο πιο κάτω tweet: