Το Financial Fair Play «έκοψε» το PAOK TV - Οι σκέψεις για το καλοκαίρι
i

PAOK TV/©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το Financial Fair Play «έκοψε» το PAOK TV - Οι σκέψεις για το καλοκαίρι

Μάνος Τσαλγατίδης 12:20 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 02.03.2023

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης μίλησε για το PAOK TV, την ώρα που στον Δικέφαλο υπάρχει εκνευρισμός με τη NOVA.

Δηλώσεις σχετικά με τη θητεία του στον Δικέφαλο και το project του PAOK TV, έκανε σε μέσο του εξωτερικού ο πρώην υπεύθυνος των New Media της ομάδας, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει τους λόγους που σταμάτησε να χρησιμοποιείται το PAOK TV για την προβολή αγώνων, υπογραμμίζοντας πως το Financial Fair Play έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πρίγιοβιτς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλληπητήρια μου στα αδέρφια μου τους Έλληνες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:41 - 02.03.2023

Πρίγιοβιτς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλληπητήρια μου στα αδέρφια μου τους Έλληνες»

Μέσα από ένα story στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγωδία στα Τέμπη, η οποία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

«Μας προσέφεραν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα (σ.σ. η NOVA) και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του PAOK TV, γιατί πίστευε σε αυτό που κάναμε. Είχαμε κάποια προβλήματα με το FFP τότε, γιατί η UEFA δεν αναγνωρίζει τα έσοδα από τέτοιου είδους πλατφόρμες ως εγγυημένα κέρδη.

 Έπρεπε να παρουσιάσουμε στην FIA ένα συγκεκριμένο ποσό για να μην έχουμε προβλήματα με το FFP. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να δεχθούμε την πρόταση της NOVA. Έτσι, αποφασίσαμε να κρατήσουμε το PAOK TV για φιλικά παιχνίδια, για κάποιες εκδηλώσεις της ομάδας και για τους φιλάθλους του εξωτερικού».

Η αλήθεια πάντως είναι πως το PAOK TV έχει μπει ξανά στην κουβέντα για τον Δικέφαλο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι ευχαριστημένοι από τη NOVA. Μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα υπάρχει εκνευρισμός και κανείς δεν αποκλείει το καλοκαίρι να παρθούν αποφάσεις αναφορικά με τα τηλεοπτικά της ομάδας.