ΠΑΟΚ: Ο Μουργκ έπαιξε το... διαφημιστικό χαρτί και περιμένει
i

Τόμας Μουργκ / © Intime

ΠΑΟΚ: Ο Μουργκ έπαιξε το... διαφημιστικό χαρτί και περιμένει

Μάνος Τσαλγατίδης 11:01 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 10.12.2022

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσέσκου και ξέρει πως το μέλλον είναι μακριά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Μουργκ γνωρίζει πως δεν υπολογίζεται από τον Ρασβάν Λουτσέσκου, αλλά και πως ο Δικέφαλος ψάχνει τρόπο για να μπορέσει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του.

Ο Αυστριακός αγωνίστηκε στα φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο και ο λόγος που πήρε χρόνο συμμετοχής ήταν κυρίως για να διαφημίσει τον εαυτό του και να προσελκύσει ομάδες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Κάπως έτσι, ενδιαφέρθηκε και η Πάφος. Βέβαια, μέχρι στιγμής οι Κύπριοι δεν έχουν στείλει κάποια πρόταση, αλλά ο Μουργκ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.

Πάντως, η εν λόγω ομάδα βρίσκει ενδιαφέρουσα την περίπτωση του 28χρονου, διότι υπάρχει πάντα ο φόβος ότι μπορεί να πωληθεί ο Βαλακάρι, αλλά και διότι ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής που ανήκει στον ΠΑΟΚ, έχει τη δυνατότητα εκτός από τη θέση του μεσοεπιθετικού να αγωνιστεί και στα άκρα.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο ατζέντης του ποδοσφαιριστής παρότι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Μεγαλόνησο για τον πελάτη του συνεχίζει να τον προτείνει σε πρωταθλήματα. Μέχρι στιγμής το όνομα του Αυστριακού ποδοσφαιριστή έχει φτάσει σε γραφεία ομάδων από το MLS, την Αυστρία, τη Γαλλία, αλλά και τη Γερμανία.

Ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα οι σύλλογοι από αυτά τα πρωταθλήματα δεν δείχνουν να συγκινούνται ιδιαίτερα από την περίπτωση του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.