ΠΑΟΚ: Έχουν δρόμο ακόμη οι Αουγκούστο, Λύρατζης και Τσαούσης
i

Αουγκούστο / © Intime

ΠΑΟΚ: Έχουν δρόμο ακόμη οι Αουγκούστο, Λύρατζης και Τσαούσης

Μάνος Τσαλγατίδης 22:04 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 08.12.2022

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Κύπρο και το διήμερο ρεπό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Πέμπτη (08/12), αλλά χωρίς τους Λύρατζη, Τσαούση και Αουγκούστο που δούλεψαν ατομικά.

Πήραν τις απαραίτητες ανάσες οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου και την Πέμπτη (08/12) εμφανίστηκαν στη Νέα Μεσημβρία για να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, φτάνοντας στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. 

Ωστόσο οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης και Ντούγκλας Αουγκούστο δεν μπήκαν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης. Δούλεψαν ατομικά και σταδιακά θα επανέλθουν ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία στην Κύπρο ολοκληρώθηκε και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη βάση του και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τετάρτης (07.12), με ένα πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια τακτικής, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, το άλλο έκανα εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Οι Λευτέρης Λύρατζης , Μάριος Τσαούσης και Ντόουγκλας Αουγκούστο δούλεψαν ατομικά και σταδιακά θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Την Παρασκευή (09.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».