Ολοκληρώθηκε η ακρόαση για ΠΑΟΚ και Γιώργο Σαββίδη ενώπιον της ΕΕΑ
i

Γιώργος Σαββίδης / © Intime

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση για ΠΑΟΚ και Γιώργο Σαββίδη ενώπιον της ΕΕΑ

Μάνος Τσαλγατίδης 19:55 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 09.12.2022

Τέσσερις ώρες διήρκεσε η διαδικασία, προθεσμία πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες, η ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ολοκληρώθηκε.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τα μέλη της ΕΕΑ, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται μετά από τετράωρη ακρόαση.

Στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δόθηκε προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, με την υπόθεση να έχει και συνέχεια…

Πρέπει να σημειωθεί πως πρόεδρος της ΕΕΑ στην εκδίκαση, ήταν ο κύριος Κουμπής, καθώς ο Νίκος Τζουλάκης έχει εξαιρεθεί από την υπόθεση, μετά και από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για κατάφορη παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αλλά και παραβάσεις του κανονισμού λειτουργία της Επιτροπής από τον πρόεδρο της, δηλαδή τον Νίκο Τζουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης τα μέλη της ΕΕΑ έψαξαν με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση. Πάντως, όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπήρχε απόφαση σήμερα 9/12.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνιζαν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού η πλευρά του Γιώργου Σαββίδη είναι νόμιμη σε όλα και η συγκεκριμένη υπόθεση έχει... γυάλινα πόδια.