Ετοιμοπόλεμος ο Σαμάτα ενόψει Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Ετοιμοπόλεμος ο Σαμάτα ενόψει Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:18 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 11.03.2024

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με τον Αλί Σαμάτα να προπονείται κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ.

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ (2-0), ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή!

Ο Δικέφαλος θα κοντραριστεί με την Ντίναμο στη ρεβάνς της Τούμπας (14/3, 19:45), με φόντο τα προημιτελικά του Conference League.

Ενόψει και της συγκεκριμένης αναμέτρησης, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε την προετοιμασία του.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, ενώ είδηση αποτελεί το γεγονός πως ο Αλί Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Τανζανός φορ του Δικεφάλου -ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη δυνατή περίοδο- ένιωσε ενοχλήσεις στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου:

«Ένα άσχημο βράδυ, το οποίο άπαντες πρέπει να αφήσουν πίσω. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το… αριστερό την παρουσία του στα φετινά Play Offs της Stoiximan Super League και πλέον όλοι πρέπει να δουλέψουν και να επικεντρωθούν στην ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

O ΠΑΟΚ καλείται να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί για τον τελικό της Πέμπτης (14.03, 19:45) κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η προετοιμασία για τη σπουδαία μάχη με τους Κροάτες ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (11.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο, αρχικά στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε κι αυτός θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τρίτη (12.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως την Τρίτη (12/3) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του ματς.