ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι ταγμένος στο ποδόσφαιρο
i

Τάισον / © Intime

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι ταγμένος στο ποδόσφαιρο

Οι πρώτες ημέρες του Τάισον στη Θεσσαλονίκη και η ικανοποίηση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη νοοτροπία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, που παρά τον φουσκωμένο τραπεζικό του λογαριασμό διαθέτει ακόμη ισχυρό κίνητρο για ποδόσφαιρο.

O ΠΑΟΚ απέκτησε τον Βραζιλιάνο Τάισον, προκειμένου να δώσει περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην επιθετική του γραμμή, αλλά και εμπειρία.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο στάδιο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όχι μόνο πήρε χρόνο συμμετοχής -πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του- αλλά σκόραρε κιόλας πριν καν συμπληρώσει τέσσερα λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

O 35χρονος μοιάζει σα να είναι στο γκρουπ καιρό και ήδη έχει γίνει μέλος αυτού, με τον Αουγκούστο να έχει παίξει ρόλο σε αυτό, καθώς οι δυο τους έχουν κολλήσει από την πρώτη κιόλας ημέρα με τον αριστεροπόδαρο χαφ να τον βοηθάει στο να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη.

O Ράζβαν Λουτσέσκου από την πλευρά του είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Τάισον, αφού ο προπονητής του Δικεφάλου συνειδητοποιεί με την καθημερινή τριβή που έχει μαζί του πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ταγμένο στο ποδόσφαιρο, που παρά την ηλικία του και τον φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό έχει κίνητρο για ποδόσφαιρο και θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Ο Λατινοαμερικάνος μέχρι στιγμής είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα συνάντησε στον Δικέφαλο (εγκαταστάσεις κλπ) και θεωρεί πως έκανε τη σωστή επιλογή να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων»...