Ο ΠΑΟΚ παίζει δυνατά για Κεντζιόρα
i

Τόμας Κεντζιόρα/google

Ο ΠΑΟΚ παίζει δυνατά για Κεντζιόρα

Μάνος Τσαλγατίδης 13:32 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 20.01.2023

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα. Πώς προέκυψε το θέμα με τον Πολωνό μπακ στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ παίζει δυνατά για την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός μπακ έχει προταθεί στον Δικέφαλο και αρέσει πολύ με τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, καθώς ο παίκτης έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση της οψιόν που λόγω πολέμου αναφέρει πως μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση Κεντζιόρα έχει προκύψει εδώ και περίπου 1 εβδομάδα, καθώς προτάθηκε από γνωστό μανατζερικό γραφείο. Το όνομα του Πολωνού δεξιού οπισθοφύλακα έφτασε στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου, οποίος τον ανέλυσε μαζί με το τιμ του και ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ κατέληξε πως είναι ο παίκτης που κουμπώνει άριστα στα σχέδια του.

Ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός να φορέσει τα ασπρόμαυρα, ίσα ίσα θεωρεί πως πλέον δεν μπορεί να αντέξει το όλο κλίμα που υπάρχει στην Ουκρανία, λόγω του πολέμου και για αυτό το λόγο έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος κινήθηκε γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και αυτές είναι σε πολύ καλό σημείο. 

Σαφώς ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά από τη στιγμή που τόσο οι «ασπρόμαυροι», όσο και ο ποδοσφαιριστής θέλουν να γίνει το deal γίνεται κατανοητό πως το έδαφος είναι πρόσφορο για τη συνεργασία τους. Αρκεί βέβαια να μείνει ελεύθερος.