ΠΑΟΚ: O Ζίβκοβιτς έχει... θαυμαστές
i

Ζίβκοβιτς / © Intime

ΠΑΟΚ: O Ζίβκοβιτς έχει... θαυμαστές

Μάνος Τσαλγατίδης 22:23 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 17.12.2022

Μπορεί η Σερβία να μην εκπλήρωσε τις προσδοκίες και να έμεινε νωρίς εκτός συνέχειας του Μουντιάλ 2022, αλλά ο Ζίβκοβιτς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και συγκέντρωσε... θαυμαστές.

Κατ' εξοχήν εξτρέμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ-χαφ με το εθνόσημο της Σερβίας και παρά το γεγονός πως έπαιζε με ανάποδο πόδι, η απόδοση του στα γήπεδα του Κατάρ ήταν εξαιρετική.

O 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως βασικός και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η Σερβία στον όμιλο και κατέγραψε και δύο ασίστ.

Αυτές οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από ομάδες του εξωτερικού που τον έβαλαν ψηλά στις λίστες τους. Μάλιστα, κάποιες από αυτές δείχνουν ζεστές για τον ποδοσφαιριστή και σκέφτονται το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση για αυτόν.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά το όνομα του Άντριγια Ζίβκοβιτς κυκλοφορεί στα ενδότερα αρκετών ομάδων το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας του «Δικεφάλου», σήμερα (17/12), καθώς έκανε πρόγραμμα επανένταξης μετά την άδεια που του είχε δοθεί με το τέλος των υποχρεώσεων του στο Μουντιάλ, με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας.