Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:01 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 04.12.2023

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία (4/12, 18:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη και την ιστορική πρόκριση στους «16» του Conference League, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με τη Λαμία στην Τούμπα (4/12, 18:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης και Ράφα.

Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια και Τάισον.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τόμας, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Σαμάτα.

Ο μικρός Γιαννάκης και η αγκαλιά του Σβαμπ στην Τούμπα «ταξίδεψαν» σε ολόκληρο τον κόσμο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:16 - 04.12.2023

Ο μικρός Γιαννάκης και η αγκαλιά του Σβαμπ στην Τούμπα «ταξίδεψαν» σε ολόκληρο τον κόσμο

Παγκόσμιο viral έγινε μέσα από τα social media η παρουσία του μικρού Γιαννάκη στην αγκαλιά του Στέφαν Σβαμπ, κατά την παρουσίαση των ομάδων στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.