Ντεσπόντοφ: «Εξαιρετικός προπονητής ο Λουτσέσκου, έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© intime

Ντεσπόντοφ: «Εξαιρετικός προπονητής ο Λουτσέσκου, έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Μάνος Τσαλγατίδης 14:40 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 03.12.2023

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε με κολακευτικά λόγια τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά εχει ρεαλιστικές ελπίδες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας με σημαντικό μέρος αυτής να αναφέρεται στον ΠΑΟΚ

Ο Βαλκάνιος επιθετικός τόνισε πως πλέον έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Επίσης, σημείωσε πως ο ΠΑΟΚ έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για να στεφθεί πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Αισθάνομαι υπέροχα, έχω μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Κάθε παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί πρώτα για αυτό χρειάζεται χρόνο. Το ίδιο συνέβη και όταν αγωνιζόμουν στην Αυστρία και στην Ιταλία. Χρειάζεσαι πάντα λίγο χρόνο, μερικούς μήνες για να εγκλιμαστιστείς. Νέοι συμπαίκτες, νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι πλέον είμαι καλά». 

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Μπορώ να τους συγκρίνω μόνο με τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ (Σόφιας), αλλά εδώ είναι πολυπληθείς! Το γήπεδο εύκολα μπορεί να έχει 20 χιλιάδες θεατές χωρίς να έχει σημασία ο αντίπαλος. Στα ντέρμπι βέβαια το γήπεδο μας είναι ασφυκτικά γεμάτο και μπορεί να βρίσκονται σε αυτό πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι. Η κατάσταση εδώ είναι πιο... συναισθηματική και οι φίλαθλοι μας δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα». 

Για τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και ο προπονητής είναι φανταστικός στο τακτικό κομμάτι και έχει σοβαρές απαιτήσεις από εμάς. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν καλά. Έχουμε καλούς παίκτες και έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Για το πώς νιώθει ο ίδιος στην Ελλάδα: «Νιώθω πολύ καλύτερα! Ήθελα να φύγω στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι πως είχα πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, κάτι που είναι σπάνιο για έναν Βούλγαρο ποδοσφαιριστή. Είχα τρεις τέσσερις προτάσεις το καλοκαίρι και αποφάσισα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω στο εξωτερικό! Έκανα τη σωστή επιλογή όμως. Μου αρέσει η ομάδα, ο προπονητής, η πόλη και η χώρα. Σίγουρα πλέον είμαι πιο χαλαρός».