Οι Σέρβοι συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Οζέγκοβιτς!

Οι Σέρβοι συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Οζέγκοβιτς!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:11 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 21.05.2024

Στη Σερβία υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρο τον φορ της Κηφισιάς Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα στη Σερβία, ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σέρβοι σημειώνουν πως οι δύο πλευρές είναι σε επαφές με τον στράικερ που φέτος σημείωσε 16 γκολ και φέρεται να ζητά περίπου 500 χιλιάδες ευρώ.

Από την άλλη πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να του δώσει ένα συμβόλαιο 180 χιλιάδων ευρώ.

Σημειώνεται επίσης στο κείμενο πως έχει σκοράρει 16 γκολ σε 30 ματς, αλλά και πως έχει φιλική σχέση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Πάντως, από πλευράς ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι απίθανο ο παίκτης να προσπαθεί να προσελκύσει ομάδες και να ανεβάσει έτσι το κασέ του. Δεδομένα, άλλωστε, θα φύγει από τον αθηναϊκό σύλλογο μετά τον υποβιβασμό του.

Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος θα ψάξει επιθετικό το καλοκαίρι, αφού αποδεδειγμένα οι Σαμάτα και Μπράντον δεν είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη γραμμή κρούσης των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο, ο Οζέγκοβιτς δεν δείχνει να είναι στον ορίζοντα.

Άλλωστε, τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ τσεκάρει αγορές του εξωτερικού και ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και μπορούν να διαχειριστούν την πίεση ενός κλαμπ όπως ο Δικέφαλος.