Οι σκέψεις Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στη Χάιντουκ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Οι σκέψεις Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στη Χάιντουκ

Μάνος Τσαλγατίδης 11:21 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 17.08.2023

Οι σίγουροι και τα δύο ερωτηματικά του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κρίσιμη ρεβάνς με την Χάιντουκ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παίρνει μαζί του στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του.

Στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες του στις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την αναμέτρηση με τους Κροάτες, ενώ φανέρωσε και το πλάνο του για την ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν θα αλλάξει την αμυντική γραμμή, με τον Κοτάρσκι να αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια και τους Κεντζιόρα, Έκονγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα να συνθέτουν την τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στον χώρο του κέντρου ο Χάρης Τσιγγάρας, μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ματς θα πάρει θέση στον άξονα, έχοντας δίπλα του τον Στέφαν Σβαμπ, με τον Λουτσέσκου να δοκιμάζει και τον Φιλίπε Σοάρες, που αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο ματς.

Από εκεί και πέρα Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας και Αν. Ζίβκοβιτς θα συνθέσουν την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Αλί Σαμάτα να προορίζεται για πρώτη φορά ως βασικός στράικερ του ΠΑΟΚ, παρότι δοκιμάστηκε και ο Μπράντον.